Het Know-How / Show-How team bestaat uit professionals op het gebied van documentaire maken, crafts, erfgoed, strategie, tekst, moderne media en sociale innovatie. Samenwerking en co-creatie zijn de drijvende kracht achter het Know-How / Show-How netwerk


Dima Stefanova-organisatie, editorial en communicatie
Know How / Show How is in 2009 opgericht door Dima Stefanova; interdisciplinair media ontwerper, oorspronkelijk uit Bulgarije. Dima initieert samenwerkingen tussen professionals in verschillende disciplines en houdt zich vooral bezig het opzetten van platformen voor sociale participatie. (Icecreamdesign).

Na 20 jaar in Amsterdam te hebben gewoond heeft Dima een duidelijke begrip van de voordelen van een technologisch ontwikkeld land als Nederland en het leven op het Bulgaarse platteland, waar de natuur en traditionele ambachten veel meer deel uitmaken van het dagelijks leven.

Met Know-How / Show-How wil ze deze beide werelden dichter bij elkaar brengen, omdat ze gelooft in de kracht van de combinatie van beide..


Henk Groenendijk-organisatie en communicatie
is professor en onderzoeker in Graphic Design en docent aan de Gerrit Rietveld Academie. Hij houdt van het ontwerponderwijs en ziet dit als een stimulerend middel voor de dynamische ontwikkeling van conceptuele ontwerp processen. Sinds november 2007 is hij betrokken bij de ontwikkeling van de online cursus Ontwerp Theorie en Onderzoek, die is georganiseerd als een blog. [Designblog].


Anke Verhees-strategie, tekst & communicatie

Anke Verhees verzorgt strategie en communicatie voor inspirerende projecten. Haar focus ligt altijd op de ontwikkeling van een strategie die past bij het project, de inhoud en de mensen. Ze heeft ruime ervaring in de creatieve sector als ondernemer en producent en heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in communicatie- en projectstrategie en tekst. In haar dagelijks leven zijn duurzaamheid en sociale innovatie vanzelfsprekende factoren, en binnen Know-How / Show-How komen deze werelden voor haar op een bijzondere manier bij elkaar.(Andersom).


Baukje Scheppink- editorial & redaction

Baukje Schepping is tekstkunstenaar en tekstschrijver , ze is tot 2013 de directeur van het Nationaal Vlechtmuseum” te Noordwolde geweest.


Esgo Groenendijk -video editing

Esgo Groenendijk heeft vele jaren ervaring in professionele film en reclame editing, door zijn werk bij Hazazah en andere editing bedrijven. Hij heeft een grote interesse in culturele projecten zoals Know-How / Show-How.


Bestuur:

René Put – is een grote naam in Editorial Graphic Design in Nederland, en hij naast zijn grafische ontwerpwerk tentoonstellingen ontworpen en visueel research gedaan. Hij geeft les aan de Gerrit Rietveld Academie.

Heleen Klopper -s ontwerper met een interesse voor de spanning tussen materiaal en object.Ze is de oprichter van het succesvolle platformWoolfiller
.

John Verheul – is financieel consultant bij Stichting Ondernemersklankbord.